Ένωση Εργαζομένων ΕΡΤ vs ΠΟΣΠΕΡΤ

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΤΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Η ΠΟΣΠΕΡΤ απέκτησε συνδικαλιστικό αντίπαλο. Η νέα Ένωση Εργαζομένων ΕΡΤ αναγνωρίστηκε ως «σωματείο» εντός της κρατικής τηλεόρασης, με 30 μέλη. Τόσοι ήταν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που υπέγραψαν τη σύσταση της νέας Ένωσης, επικεφαλής της οποίας είναι ο σκηνοθέτης Μανώλης Παπανικήτας, ο οποίος είχε θέσει υποψηφιότητα για εκπρόσωπος των εργαζομένων, αλλά δεν είχε εκλεγεί, και ανήκει στην ομάδα σκηνοθετών του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα. Τα άλλα μέλη του προσωρινού ΔΣ που αναφέρονται στην απόφαση του Ειρηνοδικείου είναι οι Αλ. Σιμιτζής, Γ. Λάγιος, Ν. Πέτσας και Χ. Σκαραφίγκα. Η νέα Ένωση απέκτησε και ιντερνετική σελίδα, στην οποία αναρτάται η αίτηση μέλους. Και σε αυτήν δηλώνεται υπεύθυνα η αποχώρηση από την ΠΟΣΠΕΡΤ!

Comments

 1. Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν για υποτιθέμενη κυβέρνηση της “Αριστεράς”!!!!!
  Ένωση εργαζομένων προσκείμενη στα συμφέροντα του εργοδότη!!!
  Κάτι τέτοιο όχι απλώς δεν το λες “αριστερό”, αλλά τέτοιου είδους ενώσεις αχυρανθρώπων μόνο χουντικά καθεστώτα μας είχαν συνηθίσει!!!
  ΝΤΡΟΠΗ!

 2. Είσαι ένας απο αυτους που ψάχνει ο εισαγγελέας για τα ταμειο της Ποσπερτ !!!

  • bill says:

   ξερεις κατι εσυ επαυτου? Να σε καλεσουμε στον εισαγγελεα να καταθεσεις τοτε.η θα βοηθησεις στη καθαρση η θα την πληρωσεις σαν συκοφαντης..

 3. norma says:

  Εγκαθετοι του συστήματος και της κυβέρνησης!

 4. bill says:

  Απεργοσπαστες δτουδες νεριτες και συριζαιοι εναντιων των αγωνιζομενων απολυμενων της ερτ….καταντια..ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.

  • bill says:

   Λαθος το εγραψαοχι απεργοσπαστες
   ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΗ ΝΔ Κ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

 5. Γιαννης-Αναστασια Κλλιθεα says:

  …….και κατι ασχετο…….η μηπως σχετικο…..τον τελευταιο εναμισι χρονο παρακολουθησαμε ΔΩΡΕΑΝ¨ οκτω συναυλιες των μουσικων συνολων της ΕΡΤ (εγιναν περισσοτερες)΄, δεκα μουσικες παραστασεις στο σουντιο Ε της ΕΡΤ (εγιναν πολλες περισσοτερες), και δωδεκα συναυλιες στο προαυλιο της ΕΡΤ(εγιναν πολλες περισσοτερες)…… αν ελειπε και η μιζερια, η ομφαλοσκοπηση και η εσωστρεφεια…και το ξεκατινιασμα…..και να περισσευε η κριτικη ……αλλα τι ειχα Γιαννη τι ειχα παντα……

Leave a Reply

%d bloggers like this: