ΣΚΑΪ 24 προσεχώς …παντού!

ΣΚΑΙΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

To 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι του ΣΚΑΪ έρχεται από τις αρχές του νέου έτους. Ο ΣΚΑΪ δυναμώνει ακόμη περισσότερο την ενημέρωση με τη δημιουργία ενός ειδησεογραφικού καναλιού που θα εκπέμπει 24ώρες το 24ωρο. Το πρόγραμμα του νέου σταθμού θα περιλαμβάνει τις ήδη υπάρχουσες επιτυχημένες ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων αλλά και νέες. Όλες οι ζώνες του νέου καναλιού θα εκπέμπουν στο ρυθμό της ενημέρωσης.  Το νέο 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι θα εκπέμπει μέσα από δορυφορικές και διαδικτυακές πλατφόρμες.

24ώρες ενημέρωση μόνο με την εγκυρότητα του ΣΚΑΪ.

 

Comments

 1. Γιάνης says:

  Κοινώς, να ετοιμάζονται Μπουσδούκου, Μπογδάνος και… κάποιες βραδινές ενημερωτικές εκπομπές να μετακομίσουν στο “παράρτημα” μαζί με τους μαθητές της γνωστής σχολής δημοσιογραφίας…

 2. High Vintage says:

  Το νέο κανάλι θα πάρει τη θέση του Alter ή του Tempo???

 3. αέναα mediaκα δάνεια says:

  Ο στόχος του φαλήρου είναι όταν έρθουν στην εξουσία ο μπουμπούκος,ο συνταγματολόγος βαγγέλης και ο κούλης(με αυτή την σειρά) να βρεθεί με 2 πανελλαδικές άδειες και στην χειρότερη για αυτόν περίπτωση ο βαγγέλης να έχει μόνο μία,στην καλύτερη καμία.
  Έτσι τον μισητό επιχειρηματικά αντίπαλο θα μπορεί να τον αντιμετώπισει με καλύτερους όρους(επικοινωνιακούς και οικονομικούς).
  Θα ζήσουμε ιστορικές μέρες και με τις τηλεοπτικές μάχες των 2 καπιταλιστών…

  • Βέβαια υπάρχει πάντα και το τρίτο σενάριο! Εκείνο του φαλιριτζιού του Φαλήρου!

   Βλέπω το Γιαννάκη να ξανατρέχει εις τα Λονδίνα!

   Διότι “το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού” λέει , αλλά ο Γιαννάκης απ’ ό,τι φαίνεται δεν λέει να βάλει μυαλό και ίσως πρέπει να φαλιρίσει και τη νεκρανάσταση του ΣΚΑΪ για να το καταλάβει!

   Η σημερινή περίοδος του ΣΚΑΪ θυμίζει το έτος 1993-1994, τότε που είχε γεμίσει τον κόσμο με διαφημίσεις όλων των νέων του πανάκριβων μεταγραφών! Μετά ήρθε η λυπητερή…!!!

   Οπότε πάντα παίζει και το σενάριο Γιαννάκης 0 – Βαγγέλας 1!

   • Το έτος 1993-94 αποκλείεται να το θυμίζει, διότι το Σεπτέμβρη του ’93 ο ΣΚΑΪ έπαιζε “κρυφτούλι” με τον Κούβελα για να προσπαθήσει να πρωτοεκπέμψει!

    Στο έτος 1994-1995 αναφερόμουν ανωτέρω.

 4. Γιάνης says:

  Μονο μην χειριστει τα τηλεοπτικα οπως τον παναθηναικο γιατι δεν θα εχει καλη καταληξη!

Leave a Reply

%d bloggers like this: