Δικάζονται οι εργαζόμενοι για το μαύρο στην ΕΡΤ!

ΕΡΤ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΙΔίκη για το μαύρο στην ΕΡΤ.  Και κατηγορούμενοι είναι οι εργαζόμενοι! Αυτή τη  Δευτέρα δικάζεται στις Σέρρες ο αγώνας των εργαζομένων να διατηρήσουν ζωντανή τη ραδιοφωνία και την τηλεόραση, κάνοντας κατάληψη στις εγκαταστάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες θα παραστεί στη δίκη η ΠΟΣΠΕΡΤ, όμως δεν είναι γνωστό αν στο δικαστήριο θα προσέλθει και εκπρόσωπος της διοίκησης.

Θυμίζουμε πως η ΝΔ ως και σήμερα έχει δηλώσει σχεδόν υπερήφανη για το κλείσιμο της ΕΡΤ, με το Σίμο Κεδίκογλου να δηλώνει πως ο νόμος του δεν κρίθηκε αντισυνταγματικός.

Comments

  1. Laura says:

    Η 3 Ε κοκα κολα ( παω με ολους και ολα ) εκπροσωπεί επαξια την ΑνευθυνοΔιοικηση. επικρατεί Ολοι ειναι συνυπευθυνοι ποσο μαλλον αυτοι που στηριξαν το ΜΑΥΡΟ στη δτ νεριτ. Ακομα και ο digitakias του Μαξίμου

  2. tasos says:

    Το παραμύθι πως κάποιοι “στήριξαν το ΜΑΥΡΟ στη δτ νεριτ” ως εργαζόμενοι πρέπει να τελειώνει. Δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι κάποιοι απλά έχουν προσόντα σπουδάζοντας την ώρα που κάποιοι άλλοι επέλεξαν να υπηρετούν τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ/ΝΔ για να βολευτούν στην ΕΡΤ μετά με τον νόμο Παυλόπουλο και να το παίζουν τώρα αγωνιστές (εξ ανάγκης). Υπάρχουν φυσικά και λίγοι οι οποίοι ενώ είχαν τα προσόντα να προσληφθούν στην ΔΤ/ΝΕΡΙΤ επέλεξαν να απέχουν.

Leave a Reply

%d bloggers like this: