Πέφτει το Mega

mega_LARGE_t_53761_1416288_type12250ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Οι αντοχές του Mega όλους αυτούς τους μήνες ήταν αξιοθαύμαστες. Χωρίς ενημέρωση και χωρίς νέα προγράμματα, η τηλεθέαση του καναλιού ξεπερνούσε το 9% μόνο με τις επαναλήψεις. Από την περασμένη εβδομάδα φαίνεται πως άρχισε η κάθοδος καθώς στους άλλους σταθμούς έχει ολοκληρωθεί η ανανέωση των προγραμμάτων τους.  ΑΝΤ1 και Alpha διεκδικούν την κορυφή με τον ΑΝΤ1 να διατηρεί τα πρωτεία τηλεθέασης ενώ σταθερά ανεβασμένη είναι και η θεαματικότητα του ΣΚΑΙ. Η ΕΡΤ 1 την περασμένη εβδομάδα είχε μικρή άνοδο της τηλεθέασης της.

 

 

14/11-20/11/2016 7/11-13/11/2016
ΑΝΤ1 15,6 16,9
Alpha 15,4 14,9
ΣΚΑΙ 12,3 12,2
STΑR 11,6 10,8
MEGA 8,9 9,4
ETV 7,5 7,7
ΕΡΤ1 6,1 5,3
ΕΡΤ2 2,4 2,4
Μακεδονία TV 0,8 0,8

Πηγή:  Nielsen, ποσοστά επί %

Comments

 1. NIKGEO says:

  Είναι λογικό το mega να πέφτει στην τηλεθέαση από την στιγμή που το μόνο φρέσκο μεταδιδόμενο πρόγραμμα είναι το δελτίο καιρού με τον Θ. Κολυδά.
  Βέβαια για την πληρότητα της κατάστασης αξίζει να επισημανθεί ότι στο κοινό 15-44 το κανάλι σημειώνει τηλεθέαση πέριξ του 15% και χτυπά συχνά την 2 η θέση,πάνω από τον Αντ1 και κοντά στον πρωτοπόρο Alpha.
  Αν λυθεί το ιδιοκτησιακό ζήτημα και εκπέμψει ενημερωτικό πρόγραμμα
  ( πρωινή εκπομπή και 3 δελτία) και καλύτερες ταινίες θα χτυπήσει εύκολα την 2 η θέση.

  Η έλλειψη διοικήσεων στις τράπεζες επιτρέπει στους μετόχους να παίζουν κατενάτσιο και ένα ιδιότυπο blame game στα πλαίσια του επιχειρηματικού εμφυλίου και παιχνιδιού επιρροής.

 2. αέναα mediaκα δάνεια says:

  Δεν πρόκειται να κλείσει το ΜΕGA ακόμη και αν δεν γίνουν εκλογές.
  Το πόσοι εργαζόμενοι θα απολυθούν και με τι όρους παίζεται καθώς και με τι εργασιακές και μισθολογικές …συνθήκες θα μείνουν οι υπόλοιποι,νυν απελπισμένοι εργαζόμενοι.
  Επίσης και το ποσοστό του κουρέματος που θα γίνει από τις τράπεζες

 3. NIKGEO says:

  Συμφωνώ ότι δεν πρόκειται να κλείσει.
  Θα γίνει ΑΜΚ και θα διαμορφωθει νέο μετοχικό σχήμα.
  Οι τράπεζες έχουν δεσμεμένα 40 εκ. ευρώ + 20 εκ. ευρώ φάκτορινγκ +οικόπεδο 18 στρ.+ταινιοθήκη.Συνεπώς στα πλαίσια ρύθμισης ο τραπεζικός δανεισμός θα είναι εξυπηρετήσιμος και η επιχείρηση βιώσιμη υπό την προϋπόθεση ότι λειτουργεί.Το γεγονός ότι το μέγκα είχε υψηλό μισθολογικό κόστος οφείλεταιστο ότι κάποιοι μεγαλοσχήμονες είχαν μισθούς έξω από την πραγματικότητα και προ κρίσεως ακόμα αλλά και διότι πολλοί έμπειροι συντάκτες εργαζονται επι πολλά έτη και είχαν ένα υψηλό μισθό.Η αποχώρηση των μεγαλοσχημόνων και η ανανέωση του δυναμικού με φρέσκα πρόσωπα είναι απαραίτητη.Θα ξεβολευτούν κάποιοι.Ήρθε η ώρα να εφαρμοστεί και στο μέγκα ένα μισθολογικό μνημόνιο με στόχο την επιστροφή της εταιρείας πρώτα στην ζωή και εν συνεχεία στην κερδοφορία.Αρκεί να μην την πληρώσουν χαμηλόμισθοι.

  • “…αλλά και διότι πολλοί έμπειροι συντάκτες εργαζονται επι πολλά έτη και είχαν ένα υψηλό μισθό.Η αποχώρηση των μεγαλοσχημόνων και η ανανέωση του δυναμικού με φρέσκα πρόσωπα είναι απαραίτητη.Θα ξεβολευτούν κάποιοι.Ήρθε η ώρα να εφαρμοστεί και στο μέγκα ένα μισθολογικό μνημόνιο…”

   Η άκρως “δημοκρατική”-νεοφιλελέ νοοτροπία σου πολύ μου αρέσει!

   Κάτι τέτοια μυαλά είχε και το στέλεχος-γκόμενα του πρώην εργοδότη μου που με απέλυσε!

   Αφού πήρε σύνταξη η κυρία ως τραπεζικό στέλεχος, στη συνέχεια ήρθε στην εταιρεία του γκόμενού της για να τη καταστρέψει και αυτή!

   Έτσι λοιπόν από μία εταιρεία κορυφαία στο είδος της με πλέον των 80 εργαζομένων, έφτασε να είναι μία εταιρεία ουραγός στο είδος της με λιγότερους από 30 εργαζομένους μέσα σε 4-5 χρόνια!!!

   Ο γράφων είχε 9 χρόνια προϋπηρεσίας και έπρεπε να φύγω, γιατί ο μισθός των 700 και κάτι € ανέβαζε το μισθολογικό κόστος της εταιρείας και δεν περίσσευαν για τις κατάμαυρες απολαβές της εν λόγω “κυρίας”!!!

   ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ! ! ! ! !

   ΕΧΕΤΕ Γ_ _ _ _ _ _ ΤΗ ΧΩΡΑ ! ! ! ! !

   Άντε και στο…!

   ΥΓ. Έβλεπα τη σειρά του “ALPHA” “Έλα στη θέση μου” και είναι η μόνη σειρά που με έχει κάνει ταυτόχρονα τη μία να γελάω και αμέσως μετά να κλαίω! Γιατί όλα αυτά τα έχω ζήσει!

 4. Ε, καλά, δεν έπεσε και στα πατώματα! Μισή μοναδίτσα έπεσε!

  Όταν πέφτουν άλλοι κι άλλοι πάνω από μονάδα δεν βλέπω να το κάνετε θέμα!

Leave a Reply

%d bloggers like this: