Τους έκοψαν τους μισθούς στην ΕΡΤ, χωρίς έγκριση και απόφαση ΔΣ!

50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΤΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Χάος στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ μετά την παρακράτηση μέρους του μισθού των εργαζομένων για λογαριασμό δικηγορικής εταιρείας.  Όσοι εργαζόμενοι είχαν υπογράψει συμβάσεις με δικηγορικά γραφεία, είδαν, χωρίς να έχουν ερωτηθεί και χωρίς να υπάρχει απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ να μειώνεται ο μισθός τους.  Υπήρξε άμεση αντίδραση από τον πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή που δήλωσε πως η ΕΡΤ δεν είναι εισπρακτική εταιρεία και έδωσε εντολή για την επιστροφή των ποσών στους λογαριασμούς, ενώ την Παρασκευή υπήρξε συνάντηση της διοίκησης με την ΠΟΣΠΕΡΤ, όπου συζητήθηκε και αυτό το θέμα.

Πρόκειται για πρωτοφανές γεγονός που έρχεται να προστεθεί στα υπόλοιπα σοβαρά λάθη των τελευταίων ημερών που προκαλούν ένταση και αρρυθμίες στην ΕΡΤ. Το εντυπωσιακό είναι πως συνέβη την επομένη της επίσκεψης του Νίκου Παππά στο Ραδιομέγαρο με αφορμή τα γραμματόσημα…

Comments

 1. Laura says:

  Και με αφορμή την εκδήλωση μαλλον εκει στο ραδιομέγαρο δεν ξερουν πως να το πανε το γραμμα…

 2. Γιαννης-Αναστασια Κλλιθεα says:

  ……το πραγμα ειναι πολυ απλο……κοβουν τον κ ……ο σ’αυτον -ους-ες που εβαλε( η και πλαστογραφησε) την υπογραφη……..τοσο απλα….τοσο καθαρα…..

 3. Υποκινητής says:

  Αυτό μας έλειπε τώρα, οποιαδήποτε διοικητική κίνηση να χρειάζεται την έγκριση του ΔΣ.και του προέδρου Θα κάνουν κάτι ωραίες ημερήσιες συνεδριάσεις… Αν δεν γουστάρει ο πρόεδρος τις κινήσεις των αποκάτω, ας τους βγάλει από την θέση ευθύνης τους, δεν είναι δυνατόν να ερωτάται για τα πάντα.

  Και ποια ακριβώς εκτελεστική εξουσία έχει ο πρόεδρος ώστε να δίνει εντολές να γίνεται οποιαδήποτε κίνηση σε λογαριασμό υπαλλήλων είπαμε;

Leave a Reply

%d bloggers like this: