Τσακνής: Η ΕΡΤ δεν είναι εισπρακτική εταιρεία, ούτε αρπακτικό fund

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-ΤΣΑΚΝΗΣ ΕΡΤ3ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
Ο πρόεδρος της ΕΡΤ με ανακοίνωση που έστειλε με mail στους εργαζόμενους δήλωσε άγνοια για το περιστατικό περικοπής του μισθού για να πληρωθούν οι δικηγορικές εταιρείες. Και πρόσθεσε πως δεν ήταν σε γνώση ούτε του διευθύνοντος συμβούλου Λάμπη Ταγματάρχη. Υπογραμμίζει μάλιστα και ορθά  πως “Η ΕΡΤ δεν είναι εισπρακτική εταιρία, ούτε αρπακτικό fund” συνεπώς τίθεται το ερώτημα για το ποιος έχει αυτή την ισχύ στο Ραδιομέγαρο να λαμβάνει τέτοιες αποφάσεις, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση των ανώτατων διοικητικών στελεχών.
Το mail του Δ. Τσακνή έχει ως εξής:

“Αγαπητοί συνάδελφοι!
Χτες το βράδυ ενημερώθηκα απο εργαζομένους που είχαν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό με δικηγορικά γραφεία, ότι τους παρακρατήθηκε μέρος της μισθοδοσίας, προκειμένου να αποδωθεί στα εν λόγω γραφεία η αμοιβή τους για την επαναπρόσληψή τους.
Τέτοιες σοβαρές “πρωτοβουλίες” χωρίς προηγούμενη απόφαση του ΔΣ, είναι απαράδεκτες. Η ΕΡΤ δεν είναι εισπρακτική εταιρία, ούτε αρπακτικό fund.
Έδωσα εντολή στην αρμόδια υπηρεσία, να καταθέσει στους λογαριασμούς σας το παρακρατηθέν ποσό και θα φέρω σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ το όλο θέμα.
Διονύσης Τσακνής
Πρόεδρος ΔΣ ΕΡΤ ΑΕ
 
Επιπροσθέτως σας πληροφορώ, (παρέλειψα εκ παραδρομής να το αναφέρω στο μήνυμά μου) πως ούτε ο Διευθύνων Σύμβουλος είχε λάβει γνώση της συγκεκριμένης πράξης.
Διονύσης Τσακνής
Πρόεδρος ΔΣ ΕΡΤ ΑΕ”

Comments

 1. User says:

  Απίστευτο! Δηλαδή οποιος υπάλληλος της ΕΡΤ εχει καποια εκρεμμότητα, θα του παρακρατείται απο τις απολαβές του, αρκεί να το ζητήσει ο ιδιώτης απο τις οικονομικές υπηρεσιες!!!!
  Προσωπικά δεδομένα πάνε περιπάτο και πολλά ακόμα. Οι Διευθυντές Οικονομικών θα επρεπε να απολυθούν γι’ αυτό! Τόση ανικανότητα.
  Καθημερινά η ΕΡΤ αποδεικνύει ότι δεν επιτελεί το εργο της και προς τα μεσα και προς τα έξω.
  Κρίμα.

  • Γιάνης says:

   αυτό ίσως παρέχει ενδείξεις ότι υπάρχει διαπλοκή μεταξύ των συγκεκριμμένων δικηγορικών γραφείων και στελεχών της ΕΡΤ. Το είδαμε κι αυτό.

   • Laura says:

    Αμοιβη ανα το κεφαλι μηπως ; Ε τοτε τηρηθηκαν τα συμφωνηθεντα … κατω απο το τραπεζι

 2. Λωρα says:

  Είναι απίστευτο το φιάσκο και υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες σε Νομική Υπηρεσία κ στην Γενική Διεύθυνση Οικονομικού.

 3. sakis says:

  δεν (αφαιρεσαν) μονο χρηματα για τους δικηγορους αλλα δεν εδωσαν και τα δεδουλευμενα νυχτερινα κυριακες αργιες. πολλοι δεν πηραν φραγγο γιατι λεει τα χρωσταγαν αναδρομικα λογω ενιαιου μισθολογιου ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ -25% ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ….ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΟ, ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ..ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ..ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ……Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… ….

Leave a Reply

%d bloggers like this: