ΑΙΧΜΕΣ

 

ΑΙΧΜΕΣ**Για αξιοκρατία μιλάει μέρα-νύχτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ωστόσο επέβαλε στο ΕΣΡ φίλο του μπαμπά του!

**Λόγο και για τρίτο ανδρικό κανάλι έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος στην παρουσίαση του προγράμματος.

 

**Αυτόνομα είναι πιθανόν να πορευτεί από το 2018 η Cosmote TV, χωρίς τη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ. Αλλά ακόμη είναι νωρίς.

** Για πολλοστή φορά αποφάσισαν στον Alpha τη διακοπή της εκπομπής της Κωνσταντίνας Σπυρόπουλου από την 1η Ιανουαρίου 2017.

 

**Αλλαγές θα έχουμε και στην «Αίθουσα Σύνταξης», όπου μάλλον θα είναι η Κατερίνα Ακριβοπούλου στη θέση της Αναστασίας Γιάμαλη.

 

Comments

 1. αέναα mediaκα δάνεια says:

  Οι επιχειρηματίες δεν είναι φιλανθρωποι.
  ΜΟΝΟ το κέρδος ΤΟΥΣ τους νοιάζει.
  Είναι δεδομένο ότι ο γιαννάκης θα ζητήσει και ατομικά επιχειρηματικά ανταλλάγματα από την επόμενη κυβέρνηση μπουμπούκου-συνταγματολόγου βαγγέλη-ντόρας-κούλη (με αυτή την σειρά) για τον ταξικό επικοινωνιακό ρόλο που έπαιξε και παίζει.
  Ιδίως από την στιγμή που ο καπιταλιστικός πόλεμος με τον βαγγέλη θα είναι ανηλεής και αφου ‘έχασε παταγωδώς στο ποδόσφαιρο θα προσπαθήσει με όσα περισσότερα κανάλια μπορεί αφού έχει συγκριτικ’ό πλεονέκτημα….

  • Γιάνης says:

   ας κανει οσα καναλια θελει ο γιαννακης. Αρκει να μην τα βγαζει από το… ιδιο πλατω και με τους ιδιους ανθρώπους. Πιο πληκτικό κι απ το θάνατο…

 2. NIKGEO says:

  Ό,τι και να κάνουν με την αίθουσα σύνταξης δεν σώζεται με τίποτα, πρόκειται για ένα αδιάφορο, άγευστο και κακοστημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Το καλύτερο θα ήταν η ερτ1 στην ζώνη 18.00-20.30 να εκπέμψει ενημερωτικό πρόγραμμα στηριζόμενη σε ίδιες δυνάμεις, αξιοποιώντας πολλούς και καλούς δημοσιογράφους που τώρα έχει βάλει στην κατάψυξη. Θα μπορούσε επί παραδείγματι να μεταδίδει δελτίο διεθνών ειδήσεων (εκμεταλλευόμενη και το δίκτυο ανταποκριτών), δελτίο ειδήσεων από όλη την ελληνική περιφέρεια και την ομογένεια (αξιοποιώντας το δίκτυο της ΕΡΑ), πολιτιστικό δελτίο, αθλητικό δελτίο, δελτίο οικονομικών ειδήσεων, αναλυτικό δελτίο καιρού αλλά και μια σύντομη εκπομπή με πολιτικό σχόλιο δημιουργώντας σιγά σιγά ένα πρόγραμμα , που θα μπορούσε να αποτέλέσει την βάση για την ερτ 24 (κάτι τέτοιοι είχε γίνει παλιότερα και από την ερτ ψηφιακή με το info+).

  • Γιάνης says:

   η ΕΡΤ είναι το καλύτερο παράδειγμα για αυτό που πρέπει να προσέξει ο… ΣΚΑΙ.
   Τα πολλά κανάλια δεν σημαίνουν ντε και καλά κάτι (ούτε σαν έσοδα) αν αυτό που παράγεις δεν είναι μεστό και ποιοτικό.
   Είναι προτιμότερο να κάνεις ένα αξιοπρεπές και δημοφιλές πρόγραμμα όπως πχ ο ΑΝΤ1 και ο ALPHA, παρά 5 κανάλια για το “ονορε” με φτηνα υλικα και υλοποιηση…

 3. Εμ, να μην τακτοποιήσουμε και το Κατερινάκη με τόσο αγώνα που έκανε κι εξακολουθεί να κάνει;!!! Όλοι τακτοποιημένοι! Κανείς δυσαρεστημένος!

 4. nikos roussis says:

  Γιατί σβήσατε την ζωντανή μαρτυρία μου από το Στρασβούργο, με τις σχετικές διευκρινίσεις?
  Δεν είσαστε υπέρ της ελευθερίας του Τύπου και της έκφρασης?

Leave a Reply

%d bloggers like this: