Πόλεμος ομάδων και Nova: Δεν παίζουν, αλλά θέλουν να πληρώνονται

SUPERLEAGUEΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σε σκληρή σύγκρουση οδηγούνται ομάδες και Nova με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League. Από την αρχή της σεζόν αναβλήθηκαν και δεν διεξήχθησαν τρεις αγωνιστικές, με βασική ευθύνη των παραγόντων συγκεκριμένων ομάδων, που έβαλαν μπουρλότο στη διαδικασία. Η σύμβαση που έχει υπογράψει η Forthnet με τη Super League προβλέπει πως για κάθε αγώνα που δεν γίνεται οι απώλειες για τις δύο ομάδες είναι 350 χιλιάδες ευρώ (175 χιλ.

ευρώ ανά ομάδα) και 2,8 εκατ. ευρώ για ολόκληρη αγωνιστική. Το ποσό αυτό μειώνεται κατά 50%, δηλαδή 175 χιλιάδες ευρώ ανά αγώνα ή 1,4 εκατ. ευρώ ανά αγωνιστική, αν οι αγώνες διεξαχθούν σε ημερομηνία που θα υποδείξει η πλατφόρμα. Οι ομάδες, που με εμπρηστικές δηλώσεις των παραγόντων τους έχουν μειώσει την αξία του πρωταθλήματος, απαιτούν να πληρωθούν πλήρως για τους αγώνες, αν και δεν κατέβηκαν να παίξουν ποδόσφαιρο! Κάτι που η Nova αρνείται, με όπλο της τη σύμβαση ανάμεσα στα δύο μέρη.

Το ενδιαφέρον είναι πως εκείνοι που ζητούν να πληρώνονται, ενώ δεν αγωνίζονται, είναι οι πρώτοι που ως εργοδότες κόβουν μεροκάματα από τους εργαζόμενους στην απεργία, επειδή δεν εργάζονται. Η κατάσταση αυτή δεν φαίνεται να εξομαλύνεται και τις επόμενες μέρες η σύγκρουση μπορεί να κορυφωθεί, με απρόβλεπτες συνέπειες και για τις δύο πλευρές.

Leave a Reply

%d bloggers like this: