Σταματάνε πρόγραμμα και διαφημίσεις στο MEGA, αν δεν μπουν χρήματα

MEGA LOGOΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Βδομάδα καταιγιστικών εξελίξεων για την τύχη του MEGA. Τις επόμενες δύο μέρες θα υπάρξουν συναντήσεις εκ νέου με τους μετόχους της εταιρείας από την πλευρά των εργαζομένων σε μια προσπάθεια να πραγματοποιηθεί επιτέλους η καταβολή των δύο οφειλέμενων μισθών. Αν δεν υπάρξει άμεσο αποτέλεσμα, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη συνέντευξη Τύπου, μιλώντας ανοικτά για τη στάση των μετόχων. Στο μεσοδιάστημα  θα σταματήσουν και τη μετάδοση διαφημίσεων, κόβοντας το έσοδο προς τις τράπεζες. Κι αν και πάλι δεν υπάρξει συμφωνία από την ερχόμενη  Δευτέρα ο σταθμός θα μεταδίδει μόνο κάρτα με το λογότυπο MEGA.

Comments

 1. Σταύρος says:

  Πως κατάντησε το άλλοτε πρώτο μεγάλο κανάλι της χώρας, μακάρι να γίνει κάτι έστω και τελευταία στιγμή και σωθεί η κατάσταση…

 2. NIKGEO says:

  Ακούγεται ότι η πλευρά Βαρδινογιάννη από κοινού με ένα ακόμα επιχειρηματία θα κινηθεί για την απόκτηση της πλειοψηφίας του ΜΕΓΚΑ μέσω ΑΜΚ.Αν πάντως πέσει κάρτα θα πρόκειται πράγματι για την αρχή του τέλους.Εν τω μεταξύ οι τράπεζες δεν φαίνεται να ανησυχούν γιατί το δάνειο κάθε άλλο παρά επισφαλές μπορεί να χαρακτηριστεί: έχουν μπλοκάρει 40 εκ. στους λογαριαμούς +την διαφήμιση που τρέχει+ 20 εκ. factoring+18 στρ. οικόπεδο στην περιοχή Σωρός Αμαρουσίου+ολόκληρη σχεδόν την ταινιοθήκη, οπότε λογικά υπερκαλύπτουν τα δανεικά.Το ζήτημα είναι η απώλεια θέσεων εργασίας και δεν μιλώ φυσικά για μεγαλοσχήμονες τηλεαστέρες.

 3. Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι! Αφού οι μέτοχοι απ’ ό,τι φαίνεται μέχρι σήμερα από τη στάση τους δεν επιθυμούν να μετάσχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, γιατί δεν αναλαμβάνουν οι τράπεζες να βρουν κάποιον επενδυτή που ενδιαφέρεται;

  Δύσκολο,ε; Εμ, το εύκολο είναι να παύσουμε την πληρωμή μισθοδοσίας επ’ αόριστο και να τρώμε απ’τα έτοιμα (βλ. ταινιοθήκη MEGA στη νιοστή επανάληψη)!!! Μόνο που η βλακώδης αντίληψη τύπου “τοκογλύφου-εισπρακτικής” δεν θα έχει καλά αποτελέσματα στο τέλος!

  Σήμερα το πρόγραμμα του MEGA εξακολουθεί να κάνει νούμερα, επειδή δεν παίζουν τίποτα το σημαντικό οι άλλοι, κάτι το οποίο δεν θα εξακολουθήσει να υφίσταται και μετά τις χορηγήσεις τηλεοπτικών αδειών!

  Αλλά ποιος έχασε το μυαλό του για να το βρουν οι τραπεζίτες; Οι τραπεζίτες άλλωστε δεν κάνουν κουμάντο παντού; Παντού τα έχουν κάνει σκ_ _ _!!!

 4. NIKGEO says:

  Οι τράπεζες είναι διοικητικά ακέφαλες μετά τις αλλαγές που έγιναν με την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση.Δεν φαντάζομαι να τους καίει το mega.Έχουν δεσμεύσει τους λογαριασμούς με το κατατεθιμένο πλέον ποσό να φτάνει 40 εκ. ευρώ, συν την διαφήμιση που τρέχει, συν. 20 εκ. ευρώ από φάκτορινγκ + την ταινιοθήκη που σε οποιοδήποτε σενάριο θα την ρευστοποιήσουν (σίγουρα θα πιάσει καλύτερα λεφτά με την μεταβίβαση με το κανάλι εν λειτουργία) + εμπράγματη εγγύηση σε ακίνητο 18 στρ.Δεν έχουν λοιπόν λόγο να ανησυχούν, κέρδισαν και τράτο από το γεγονός ότι ο διαγωνισμός μετά την απόφαση του στε είναι ανυπόστατος. Οι μόμοι που είναι σε πραγματικά δυσχερή θέση είναι οι εργαζόμενοι.

 5. Απορία says:

  Τετοια ηττοπάθεια δεν έχει ξαναγίνει. Χρωστά η εργοδοσία 7 μισθούς, μπαίνει τώρα ο Δεκέμβρης άρα πάμε στους 8 και το δώρο 9! και το παζάρι γίνεται με όρους επαιτείας γιατί?

  Για “να πραγματοποιηθεί επιτέλους η καταβολή των δύο οφειλέμενων μισθών” όπως λέει το άρθρο?

  ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΦΕΙΛΕΜΕΝΩΝ?!?!?!

  Δεν χρωστάνε 2 κύριοι. Ποιοί απίστευτοι τύποι διαχειρίζονται τις τύχες των εργαζομένων εκεί μέσα και τους προτρέπουν να ζητούν 2 μισθούς με διαμμαρτυρίες στα πεζοδρόμια των τραπεζών, όταν τους χρωστάνε σχεδόν 9 οι μέτοχοι και μπορούν να τους διεκδικήσουν νομικά? Νομικά όχι με πορείες.

  Ποιος τους προέτρεψε να κάθονται και να τρώνε τα σκαμπίλια ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ και τώρα να πάρουν την απεγνωσμένη απόφαση να κλείσουν οι ίδιοι το κανάλι με “κάρτα του mega”? Ποιοι δημιούργησαν το κλίμα ότι όσοι έχουν κάνει επίσχεση είναι “κατσαρίδες”?

  H απάντηση θα δωθεί τους επόμενους μήνες, που θα κλείσει το mega και οι πέντε – δέκα άνθρωποι αυτοί θα έχουν βρει άμεσα μια καλοπληρωμένη θέση σε άλλο κανάλι, ομοίων συμφερόντων.

  Ηττοπάθεια

Leave a Reply

%d bloggers like this: