“Μυστικά και ψέμματα” για την κόντρα SuperLeague-Nova

SUPERLEAGUEΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σε ανοιχτές συζητήσεις με την διοίκηση της Super League βρίσκονται τα στελέχη της nova έτσι ώστε να βρεθεί κάποια κοινή προσέγγιση για το μοναδικό σημείο τριβής το ποσό των 2,8εκ ευρώ, της ρήτρας  που προβλέπεται από τη σύμβαση για τη μή τέλεση των αγώνωναι αποτελεί την ελάχιστη δυνατή αποζημίωση για την μη αμφισβητούμενη ζημία που υπέστη τον Αύγουστο η Nova. Η ρήτρα αυτή  έχει επιβληθεί -χωρίς όμως να έχει ακόμα παρακρατηθεί- από τη Nova για την μη τέλεση της 1ης και της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος τον Αύγουστο. 

Στις ΠΑΕ αναλογούν σημαντικές ευθύνες για την αναβολή του πρωταθλήματος στις ΠΑΕ καθώς με τις εμπρηστικές δηλώσεις και ενέργειες τους, όπως αυτές αναφέρονται συγκεκριμένα και στην υπουργική απόφαση της αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος.Ταυτόχρονα η Superleague και τα μέλη της δεν έκαναν καμία απολύτως ενέργεια προκειμένου να προασπίσουν τα συμφέροντα του συνεταιρισμού και του μοναδικού χρηματοδότη τους, που είναι ο τηλεοπτικός μεταδότης Nova, αλλά και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Ενδεικτικά η Superleague θα μπορούσε να κάνει ασφαλιστικά μέτρα και να εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να μην ισχύσει η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση, όπως π.χ. έκαναν τα μέλη και ο συνεταιρισμός των ελεύθερων τηλεοπτικών σταθμών κατά του «νόμου Παππά»…. Αντιθέτως, όταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσιζε την αναβολή του πρωταθλήματος, κάποιοι πρόεδροι συνέχιζαν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να δυναμιτίζουν διαρκώς το κλίμα που είχε ως συνέπεια την αναβολή.

Υπάρχουν  οι συγκεκριμένοι αμετανόητοι «παράγοντες» προσπαθούν ακόμα και σήμερα να δημιουργούν ανωμαλίες στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος, δηλαδή να αναβληθούν και να χαθούν και άλλες αγωνιστικές, εκτός των τριών που έχουν ήδη χαθεί, εξυπηρετώντας δικές τους μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

 

Comments

  1. Εδώ η nova έχει δίκαιο και κανονικά πρέπει να αρχίζουν από την πρώτή αγωνιστική τα πρωταθλήματα.

Leave a Reply

%d bloggers like this: