Ρεκόρ τηλεθέασης για το «The Voice of Greece»

voice-skai-antigrafoΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ρεκόρ τηλεθέασης σημείωσε το πέμπτο επεισόδιο του «The Voice of Greece» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όπου στο μέσο όρο κατέγραψε 28,9%, ενώ στο νεανικό κοινό 15-44 ο μέσος όρος έφθασε το 32,7%. Αξίζει να σημειωθεί ότι έφθασε μέχρι και στο 43,6%.Το «The Voice of Greece» έρχεται απόψε στις 10.00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ με 14 νέες συναρπαστικές φωνές.

 

Οι τέσσερις coaches: Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να ακούσουν και να διεκδικήσουν τους καλύτερους για την ομάδα τους.

 

Στο έκτο επεισόδιο θα ακούσουμε εξαιρετικές φωνές και υπέροχα τραγούδια, με στόχο πάντα να κερδίσουν την προσοχή των coaches.

Μια δασκάλα που ήρθε στο The Voice με το τραγούδι που τραγούδησε στον γάμο της, μια όμορφη τραγουδίστρια από το Αγρίνιο με ωραία κίνηση, ο ανιψιός του Βασίλη Καρρά, ο «Πάριος» της Κύπρου, ένας ψάλτης με δίπλωμα βυζαντινής μουσικής, μια αισθησιακή φωνή από την Πολωνία που ονειρεύεται καριέρα στην Ελλάδα και δύο αδέρφια με τελείως διαφορετικό ρεπερτόριο αλλά με ένα κοινό ταλέντο, μια σπουδαία φωνή που ξεσήκωσε κριτές και κοινό. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους υποψήφιους του έκτου επεισοδίου.

Leave a Reply

%d bloggers like this: