ΑΙΧΜΕΣ

ΑΙΧΜΕΣΠοιο είναι το παιχνίδι που παίζει ο Σταύρος Ψυχάρης; Τι στην πραγματικότητα συζητάει με το Γιάννη Αλαφούζο;

 

Τι είναι αυτό που υποχρέωσε τον πρόεδρο του ΣΚΑΪ να ανταποκριθεί στο αίτημα σε αντίθεση με άλλους επιχειρηματίες;

 

Μήπως σχετίζεται και με τα ραδιοτηλεοπτικά;

 

Αλλά και με τις κρούσεις προς το Β. Μαρινάκη;

 

Είναι μεγάλο το παιχνίδι στο παρασκήνιο;

 

Παρένθεση. Η επιτυχία του Γιάννη Αλαφούζου είναι ότι ο Παναθηναϊκός μάζεψε 16 βαθμούς παίζοντας με …10 παίχτες και χωρίς προπονητή.

 

Άρχισαν τα όργανα στο ΕΣΡ, με διάφορους που βγαίνουν και υποστηρίζουν πως με το νόμο Παππά δεν μπορεί να γίνει η αδειοδότηση…

 

Ενώ έγινε τα προηγούμενα χρόνια, ε…

 

Είναι ορισμένοι που νομίζουν πως προσφέρουν υπηρεσίες, υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να δοθούν οι άδειες;

 

Ακόμη και στα κανάλια, κατάλαβαν ότι αυτό είναι λάθος…

 

Υ.Γ. 1  Χωρίς Κύπελλο Ελλάδας είναι δύσκολο να γίνει πώληση ομάδας. Ίσως να επιλέξουν την …υπηρεσιακή κυβέρνηση μέχρι το τέλος της χρονιάς.

 

Υ. Γ. 2 Σε λίγο καιρό θα γίνονται διαδηλώσεις έξω από τη Motor Oil με το σύνθημα “Τζίγκερ Θεέ, πάρε την ΠΑΕ”.

 

 

Comments

  1. NIKGEO says:

    Οι κινήσεις Αλαφούζου σχετίζονται με τις κινήσεις πρώην συνεταίρου του και νυν ανταγωνιστή προς το παρόν στον τύπο μελλοντικά και στην τηλεόραση Β. Μαρινάκη.
    Η αδειοδότηση πρέπει να γίνει τάχιστα με ξεκάθαρους όρους(εκ των προτέρων όλοι να γνωρίζουν αριθμό αδειών,τυπολογία,τίμημα,διάρκεια,υποχρεώσεις) ώστε να ρυθμιστεί το τοπίο.Αφού δημοσιευθεί το πλήρες σκεπτικό της απόφασης του ΣτΕ η πολιτεία με νόμο να διορθώσει όλα τα σημεία του νόμου Παππά μετά από την συνεννόηση με το ΕΣΡ και να συνδράμει το τελευταίο ώστε γρήγορα να λάβει χώρα η διαδικασία.Η αργοπορία και οι συζητήσεις για προσωρινές άδειες κλπ. θα αποτελεί την οριστική κατάρρευση της αξιοπιστίας και εκ του πονηρού προωθείται από πολλούς που ευνοούνται ( παλιοί παίκτες) ή κρίνουν ότι θα ευνοηθοούν από την προσωρινή ρύθμιση( νέοι παικτες του νομικά ανυπόστατου διαγωνισμού).Όλα από την αρχή με ξεκάθαρους όρους και γρήγορη διαδικασία και θα αποκαλυφθούν όσοι τυχόν δεν επιθυμούν την διαδικασία.

  2. αέναα mediaκα δάνεια says:

    Διαφόροι τύποι που θεωρούν ότι τους ανήκει η χώρα και για αυτό είτε παίζουν με …αέρα είτε αρνούνται να φορολογηθει η τάξη τους ΄΄παίζουν μπάλλα΄΄ με ΑΥΤΑ τα εκατομμύρια την ίδια ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι δουλεύουν …μαύρα,΄η για 200 κ 250 ευρώ ΄η απλήρωτοι ΄η θέλουν να βάλουν τους άνεργους να πάνε να δουλέψουν για ένα κομμάτι ψωμί.
    ΕΜΑΣ τους ΑΛΛΟΥΣ σε ΤΙ μας αφορούν τα παιχνίδια εκατομμυρίων των καπιταλιστών?

Leave a Reply

%d bloggers like this: