Η εταιρεία Ιπποδρομίες ΑΕ τιμά τον Θανάση Σωτηρόπουλο

 

picture1ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον αναβάτη θρύλο, Θανάση Σωτηρόπουλο, ο οποίος έγραψε ιστορία στον ελληνικό ιππόδρομο για 16 συναπτά έτη, από το 1983 μέχρι το 2009, τιμά αύριο η Ιπποδρομίες ΑΕ, εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ. Ο μεγάλος champion αναβάτης αναδείχθηκε πρωταθλητής τζόκεϊ για οκτώ συνεχόμενες χρονιές και έχει στο παλμαρέ του πάνω από 1500 πρωτιές. Για τα επιτεύγματά του έχει συμπεριληφθεί στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες.

Αύριο, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, στις 15.30, διεξάγεται η προτελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση για το 2016, με επτά πολύ δυνατές κούρσες. Εκτός από το κύπελλο Θανάση Σωτηρόπουλου, ξεχωρίζει το Winter Challenge διετών ίππων στο οποίο θα αναδειχθεί ο καλύτερος νεαρός ίππος του 2016!

 

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της εταιρείας να τιμά αλλά και να βοηθάει ουσιαστικά τον Ελληνικό Ιππόδρομο και τους ανθρώπους του, από τον περασμένο Ιούνιο έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΟΠΑΠ, κ. Καμίλ Ζίγκλερ, Ταμείο Στήριξης προς τους αναβάτες με αναπηρία, στο οποίο πέραν της εταιρείας μπορούν όλοι να συνδράμουν.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: