«Αγορά»: «180 δόσεις για χρέη σε εφορία και ταμεία»

ΑΓΟΡΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τίτλο «180 δόσεις για χρέη σε εφορία και ταμεία» κυκλοφορεί εκτάκτως αυτή την Παρασκευή η «Αγορά», η οποία αποκαλύπτει το σχέδιο νόμου στο οποίο συμφώνησαν οι δανειστές με την κυβέρνηση για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό των οφειλών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών. Εκτός ρύθμισης θα μείνουν όσοι οφείλουν έως και 15.000 ευρώ στο Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Επίσης η «Αγορά»:

  • Δημοσιεύει αναλυτικό ρεπορτάζ για τις περικοπές έως 30% που θα υποστούν οι νέοι συνταξιούχοι από το 2017.
  • Αναλύει τι θα ισχύσει με τον νόμο για το πλαστικό χρήμα, ο οποίος περιλαμβάνει κρυφό χαράτσι 22% για τους φορολογούμενους.
  • Παρουσιάζει έρευνα που δείχνει με ποιο τρόπο 4 χωριά της Ελλάδας κατάφεραν να μείνουν αλώβητα από την οικονομική κρίση.

 

 

Η εφημερίδα φιλοξενεί ακόμη συνεντεύξεις του υπουργού Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη, ο οποίος δηλώνει: «Οι κάλπες θα στηθούν στο τέλος της τετραετίας» και της βουλευτού και υπεύθυνης του τομέα Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας Όλγας Κεφαλογιάννη, που επισημαίνει: «Δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας σκέφτεται σαν ανεύθυνος κομματάρχης». Τέλος, παρουσιάζει τη στρατηγική του Έλληνα πρωθυπουργού στις συνομιλίες του με τον Ταγίπ Ερντογάν για το Κυπριακό, μεταφέροντας το χαρακτηριστικό μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα ότι «δεν θα παίξουμε τις κουμπάρες αν γίνει δημοψήφισμα για το Κυπριακό».

Leave a Reply

%d bloggers like this: