Με 450 χιλ. ευρώ το χρόνο (ΕΡΤ), ενοχλούν οι συνταξιούχοι

MEDIAΣΧΟΛΙΟ

Αν  καταλάβαμε καλά, ο εκ των εκπροσώπων της  γενιάς των 450.000 ευρώ (2008), με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου (ΕΡΤ) ζητούσε να ενημερωθεί τι ψήφιζε η συνταξιούχος, όταν διαμαρτυρήθηκε για τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Τα χάχανα από την χορωδία των κορασίδων στο στούντιο, είναι ενδεικτικά…

Comments

  1. mediogatos says:

    Δυστυχώς η λέξεις αιδώς, φιλότιμο, αξιοπρέπεια δεν υπάρχουν στο νου και στο λεξιλόγιο κάποιων ανθρώπων!Οποιοι και όπου κι αν είναι…

  2. γεο says:

    Eνώ αν ηταν καμμιά και εβριζε χυδαία τον τσίπρα θα της ανοιγαν το μικρόφωνο στο διαπασών.Αλλά τι να περιμένει κανείς απο το κομματόσκυλο οικονόμου που τσέπωνε απο την ερτ γύρω στα 300.000 το χρόνο αλλά του φαίνονται πολλά τα 600 ευρώ βοήθεια στους φτωχούς συνταξιούχους.

  3. ΜΙΧΑΛΗΣ says:

    Γιατί οι χαμηλοσυνταξιούχοι είναι οπωσδήποτε και φτωχοί? Ποιός ελέγχει αν έχουν εισοδήματα και από άλλες πηγές?Από το 1500000 περίπου χαμηλοσυνταξιούχους που μοιράστηκαν το “πλεόνασμα” μόνο 250000 περίπου είναι οι δικαιούχοι ΕΚΑΣ δηλαδή αυτοί που δεν έχουν άλλο εισόδημα πέρα από την σύνταξή τους και αυτή να είναι μέχρι 650 ευρώ.Πόσο δίκαιο είναι να παίρνει το επίδομα κυρία που δούλεψε 15 χρόνια και μετά σταμάτησε γιατί είχε πλούσιο μπαμπά η πλούσιο σύζυγο? Αυτές μόνο είναι γύρο στις 700000 άτομα.Οικοδόμοι διαφόρων ειδικοτήτων που αντί για ένσημα έπαιρναν μετρητά στο χέρι, και τώρα βρίσκονται με χαμηλή σύνταξη μεν αλλά με αρκετά ενοικιαζόμενα ακίνητα.’Ολα αυτά για τον Αλέξη δεν έχουν σημασία?Έδωσε και ο Σαμαράς το βοήθημα των 500 ευρώ τον Μάρτιο του 2014 αλλά οργανωμένα και με εισοδηματικά κριτήρια.

Leave a Reply

%d bloggers like this: