Χαραλαμπόπουλος και Ζενάκος στα Παραπολιτικά FM

report2Μια αθέμιτη, παράνομη, απεχθής, επονείδιστη και μη βιώσιμη ραδιοφωνική εκπομπή

Από τις 3 Ιανουαρίου και κάθε μέρα, 12-1 το μεσημέρι, μια νέα εκπομπή βγαίνει στον αέρα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM: REPORT, με τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο και τον Αυγουστίνο Ζενάκο.

Το μηναίο περιοδικό έρευνας REPORT, που κυκλοφορεί ένθετο στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κάθε τρίτη εβδομάδα του μήνα, αποκτά τη ραδιοφωνική εκδοχή του: η εκπομπή REPORT, με τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο και τον Αυγουστίνο Ζενάκο, μεταδίδεται κάθε μέρα, 12-1 το μεσημέρι, από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM.

Βασισμένη στα ερευνητικά ρεπορτάζ της δημοσιογραφικής ομάδας του REPORT, αλλά και με τα αντανακλαστικά της έτοιμα να αντιμετωπίσουν κάθε πτυχή της καθημερινής επικαιρότητας, η εκπομπή REPORT σχεδιάζεται και παράγεται με τις ίδιες συνθήκες πλήρους ανεξαρτησίας, όπως και το περιοδικό. Πρόθυμη να εμβαθύνει όπου είναι απαραίτητο, δίχως φόβο για τα θέματα στα οποία δεν ταιριάζουν οι εύκολες αναλύσεις, αλλά και έτοιμη να αντιμετωπίσει με ιλαρότητα όποιο θέμα πιστεύει ότι το αξίζει, η εκπομπή REPORT υπόσχεται μια έκκεντρη, ασεβή – μα πάνω απ’ όλα δημοσιογραφική ματιά στην καθημερινή πολιτική επικαιρότητα της Ελλάδας της κρίσης.

To σχόλιο δεν είναι το αντίθετο της είδησης. Όταν είναι πληροφορημένο και στέρεα βασισμένο στο ρεπορτάζ, το δημοσιογραφικό σχόλιο είναι το απαραίτητο συμπλήρωμά της, κρίσιμη προσθήκη στη δημόσια συζήτηση.

Από τις 3 Ιανουαρίου και κάθε μέρα, 12-1 το μεσημέρι: REPORT στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM.

Ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος είναι δημοσιογράφος, εκδότης και διευθυντής του περιοδικού REPORT και υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού UNFOLLOW. Έχει συνεργαστεί με εφημερίδες και περιοδικά, όπως Το Βήμα και το περιοδικό Περιοδικό. Έχει διατελέσει αρχισυντάκτης του περιοδικού BHMAgazino και διευθυντής της εφημερίδας FAQ. Δημοσιογραφεί από το 1990.

Ο Αυγουστίνος Ζενάκος είναι δημοσιογράφος, διευθυντής σύνταξης του περιοδικού REPORT και υπεύθυνος σύνταξης του περιοδικού UNFOLLOW. Εργάστηκε στην εφημερίδα Το Βήμα από το 2000 ως το 2010. Ήταν ένας από τους συνιδρυτές της Μπιενάλε της Αθήνας και συνδιευθυντής της από το 2005 ως το 2010. Έχει συνεργαστεί με διάφορα περιοδικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Leave a Reply

%d bloggers like this: