Έσοδα 38 εκατ. ευρώ για το Mega το 2016 με κλειστά ρολά!

MEGA LOGOΠροτάσεις και σκέψεις στο Mega για τη μετάδοση νέων προγραμμάτων. Προς το παρόν δεν έχει εκδηλωθεί κάποια επιχειρηματική πρωτοβουλία, ενώ δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ του συνόλου των εργαζομένων για το αν θα πρέπει ή όχι να βγει δελτίο ειδήσεων στον αέρα, όπως έχει προτείνει ο Μιχάλης Ιγνατίου. Το εντυπωσιακό στοιχείο πάντως είναι πως το Mega, υπολειτουργώντας, με δεσμευμένους τους λογαριασμούς του και τους μετόχους να απουσιάζουν επί της ουσίας, έκλεισε με έσοδα 38 εκατ. ευρώ το 2016.

Comments

 1. Δεν είναι και πολύ ελπιδοφόρο το άρθρο. 38 εκατομύρια προ ή μετά μισθοδοσίας? Αν δεχθούμαι ότι η μισθοδοσία είναι 650 χιλιάδες το μήνα και το χρέος 6 μισθοί, τότε το mega χρωστά 39 εκταμύρια μόνο στους εργαζόμενους. Είναι και οι τράπεζες και οι προμηθευτές, πάγια έξοδα φώτα νερά τηλέφωνα ενοίκια, συνεργεία και οι τυχεροί με τα μπλοκάκια. Σε άλλα νέα, οι άνθρωποι παραμένουν απλήρωτοι και απειλούνται πλέον ανεπίσημα από “κύκλους” ότι η διοίκηση θα επιβάλει απόλυση σε όσους έκαναν επίσχεση.

  Η ΕΣΗΕΑ κλπ ασχολούνται εντελώς επιφανειακά.

 2. g.Tachmatzidis says:

  Κάνε καλύτερα την αριθμητική πράξη

 3. Thanos says:

  6*650000 δεν μπορεί να κάνει 39 εκ.. μάλλον μπέρδεψες τα μηδενικα

 4. IOANNIS MANOUSOS says:

  Έπεσε μόλις 34 εκατομμύρια έξω το παιδί.

 5. Βας says:

  Πάντως δε θα μπορεσει να στηριχτεί πάλι στην ταινιοθηκη και το 2017 για να ρεφάρει κι άλλο τα χρεωστούμενα. Θα πρέπει να βγάλει ζωντανο πρόγραμμα εστω και υποτυπωδώς για να έχει κάποιο πρόσωπο, μια ειδησεογραφική εικόνα.

 6. Banker says:

  Για όσους ονειρεύονται ότι υπάρχει ελπίδα για το Mega…να πούμε ότι στο 9μηνο του 2015 είχε τζίρο 41εκ ευρώ, και με τέτοιον τζίρο τότε, εμφάνισε ζημιές 31εκ ευρώ. Αφήνω στην άκρη τα αρνητικά ίδια κεφάλαια (-5.9εκ ευρώ) και τις υποχρεώσεις 180εκ ευρώ, οι οποίες είναι πλέον σχεδόν όλες άμεσα απαιτητές. Ακόμα και αν έχει μειωθεί από τότε κάπως το κόστος μισθοδοσίας, μην περιμένετε σπουδαία πράγματα. Δεν γυρίζει, και αν γυρίσει, θα γυρίσει με το 30-40% του προσωπικού και κουτσουρεμένους μισθούς.

Leave a Reply

%d bloggers like this: