ΑΙΧΜΕΣ

ΑΙΧΜΕΣ**Υποκρισία στο όριο!

 

**Οι άνθρωποι που δημιούργησαν το καθεστώς των αγωγών, εξοντώνοντας τις διαφορετικές φωνές, διαμαρτύρονται για την περίπτωση Καμμένου-Πετρουλάκη.

 

**Οι άνθρωποι που απαίτησαν και πέτυχαν επί των ημερών τους να καταργήσουν τα δελτία ειδήσεων – τα οποία αναγκάστηκαν να μεταδίδουν πληροφορίες για τη Βίσση και τη Βανδή- τώρα αγανακτούν με τη …φίμωση των σκιτσογράφων.

 

**Και υπάρχουν σκιτσογράφοι που δεν άκουσαν ποτέ για απολύσεις στο χώρο εργασίας τους και δεν τους χάρισαν ποτέ, όχι ένα σκίτσο, αλλά ούτε ένα νεύμα συμπάθειας.

 

**Το “Παρόν” ως εφημερίδα είχε τη χαρά και την τιμή να δεχθεί αγωγές από όσους σήμερα σκίζουν τα ρούχα τους για την υπόθεση Καμμένου-Πετρουλάκη.

 

**Τότε οι σημερινοί ευαίσθητοι, ήταν σιωπηλοί, για να μην πούμε πως και ορισμένοι επικροτούσαν τον πόλεμο των αγωγών, εναντίον της εφημερίδας μας.

 

**Διότι αποκάλυπτε το πάρτι.

 

**Εμείς δεν αλλάξαμε θέση για τις αγωγές. Αυτοί τώρα για μια ακόμη φορά υποκρίνονται. Το “όπλο” τους χρησιμοποιείται σε βάρος τους.

Comments

  1. NIKGEO says:

    Ακόμα κι αν όλα αυτά που αναφέρετε είναι ορθά, η τακτική του υπουργού Καμμένου να ασκεί με το παραμικρό ένδικα βοηθήματα και μάλιστα να ασκεί αγωγή σκιτσογράφου και να ζητά 1-2 εκ. ευρώ κατατείνει προφανέστατα στον περιορισμό της ελευθερίας του τύπου. Κι ο σύριζα δεν έβγαλε κουβέντα για τον σκιτσογράφο , που μεταξύ άλλων έχει τιμήσει την Αυγή με τα σκίτσα του , προφανέστατα για να μην στενοχωρήσει τον συγκυβερνήτη.

Leave a Reply

%d bloggers like this: