ΕΡΤ σε αναμονή

 

Η εκπομπή με την οποία επανήλθε η ΕΡΤ στις 11.6.2015 δεν υπάρχει πλέον.

Πολυθεματικά δελτία ειδήσεων υπόσχεται η ΕΡΤ. Τα δελτία ειδήσεων θα ενισχυθούν με ρεπορτάζ από το Euronews, το BBC και το TV5, από τις 6.00 το πρωί ως τα μεσάνυχτα. Όλη η ειδησεογραφία θα παρουσιάζεται αναλυτικά στις 18.00, στο κεντρικό δελτίο των 21.00 και στο νυχτερινό δελτίο. Αμέσως μετά το δελτίο των 18.00 προστίθεται μια νέα ενημερωτική εκπομπή, στην οποία δημοσιογράφοι της ΕΡΤ και σχολιαστές θα παρουσιάζουν τις ειδήσεις του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος πριν την αναλυτική τους παρουσίαση στο κεντρικό δελτίο των 21.00.

Πάντως, ως τώρα η διοίκηση δεν έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα αναλάβουν το κεντρικό δελτίο, ενώ τονίζεται ότι οι ενημερωτικές εκπομπές θα καλύπτουν τρεις ζώνες, δύο πρωινές (07.00-10.00 και 10.00-12.00) και την απογευματινή (18.30-20.00).

Στο φετινό πρόγραμμα της ΕΡΤ1 επανέρχεται το «Μένουμε Ελλάδα», ενώ θα μεταδίδεται καθημερινή ημίωρη εκπομπή υγείας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη. «Ο Καιρός στην Ώρα του» πριν από το δελτίο των 21.00 ενισχύεται και με δελτίο καιρού για αγρότες, το οποίο επανέρχεται στην ΕΡΤ. Συνεχίζονται οι εκπομπές «Προσωπικά», «Ειδικές Αποστολές» «Μηχανή του Χρόνου», «FOCUS», «Ειδικές Αποστολές», «EUROPE», «Επτά» και προστίθενται νέες, όπως οι «Focus Economy», «Επωνύμως», «Road», «Ρεπόρτερ», «Διπλανή πόρτα» και «Made in Greece».

 

%d bloggers like this: