“Τρίπλα” Καλογρίτσα


Το παιχνίδι στη σκακιέρα των Μέσων Ενημέρωσης συνεχίζεται. Η αποχώρηση του Ιωάννη Καλογρίτσα, γίνεται κάτω από την πίεση των ανταγωνιστών για τις άδειες που δεν επιθυμούσαν να μπει στην αγορά κάποιος εκτός του ευρύτερου οικονομικού συστήματος που έχει επικοινωνία με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Τα κενά που υπήρχαν στον έλεγχο των οικονομικών μέσων από την επιτροπή του διαγωνισμού, έθεταν τη διαδικασία σε κίνδυνο.

 

Το σχέδιο για την είσοδο στα ΜΜΕ, παραμένει, αλλά σίγουρα ο επιχειρηματίας θα πρέπει να προετοιμαστεί αυτή τη φορά καλύτερα.

 

 

Ο διαγωνισμός όμως έχει πολλές δικλείδες ασφαλείας και φέρνει στο παιχνίδι τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαβίδη, δίπλα στον πρόεδρο του ΠΑΟ και ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη (Ολυμπιακός –Άλτερ Εγκο) και το Θοδωρή Κυριακού. Ένα εκρηκτικό τοπίο, χωρίς μεγάλες πιθανότητες συνεννόησης.

 

Ο Ιβάν Σαββίδης, εμφανίζεται έτοιμος να συζητήσει για επιχειρηματική συνεργασία με Δημήτρη Κοντομηνά (Alpha) και Βαρδή Βαρδινογιάννη (Star) , δηλώνοντας πως θα πληρώσει άμεσα την πρώτη δόση των 20.5 εκατ. ευρώ. Χρόνος για συζητήσεις υπάρχει άφθονος, καθώς μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων και των προδικαστικών προσφύγων και την οριστική ανακήρυξη των αδειούχων, θα υπάρχουν κι άλλοι 3 μήνες για να στηθούν τα κανάλια.

Η “τρίπλα” Καλογρίτσα γίνεται 4 μέρες πριν από τη Διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ για την συνταγματικότητα ή όχι του Νόμου 4339/2015., με τον οποίο γίνεται η αδειοδότηση.

%d bloggers like this: